LEMMY-BOY HOOGENDOORN

Art director / Grafisch ontwerper
Als Art director/Grafisch ontwerper met een Rotterdams hart werk ik momenteel bij MTL Creative Agency. Sinds de zomer van 2016 ben ik hier werkzaam en werk ik met een team creatieven aan concepten, korte films, gebruiksvriendelijke interfaces, en strakke grafische ontwerpen voor verschillende soorten klanten en media.

De rol die ik heb is om mee te denken in concepten, deze te vertalen naar visuals en deze te presenteren aan klanten. Ik heb regelmatig klant contact om ze mee te nemen in het creatieve proces en de gekozen stijl te beargumenteren. Van nature ben ik een ontwerper die veel vragen stelt. Dit helpt mij en mijn team om tot de essentie te komen van een communicatie probleem en tot betere creatieve oplossingen te komen.

Naast mijn werk als Art director/Grafisch ontwerper geef ik iedere week les in Braziliaans Jiu-Jitsu en train ik zelf nog erg fanatiek met mijn broertje Kickboksen & MMA. Ik doe geen wedstrijden meer maar haal nog altijd heel erg veel plezier en voldoening uit het trainen.